Ο κούκλος με τα φίδια από το GNTM έχει το πιο hot προφίλ στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο κούκλος με τα φίδια από το GNTM έχει το πιο hot προφίλ στο Instagram

Και είναι απίστευτα sexy

Το Greece’s Next Top Model έχει κάνει δυναμική επάνοδο στη ζωή μας και οι Δευτέρες μας (οκ και οι Τρίτες μας) έχουν αποκτήσει το νόημα που τους έλειπε. Σε κάθε επεισόδιο έχει κάτι καινούργιο που μας εξιτάρει, υπάρχουν όμως και οι αποχωρήσεις που μας απογοητεύουν συνήθως. Την Δευτέρα ωστόσο, μας επεφύλασσε μία έκπληξη.

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν με κάποια φίδια στο σώμα τους, και όπως αντιλαμβάνεσαι οι περισσότερες τρόμαξαν και μόνο στη θέα τους. Αυτός όμως που τους έδινε τα φίδια, ήταν ο λόγος για να κάτσουμε να δούμε το επεισόδιο, με ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ο Στέφανος Γιαννακόπουλος, είναι ο μελαχρινός κούκλος εκτροφέας φιδιών που είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Greece’s Next Top Model. Ο 23χρονος φαίνεται να λατρεύει τα φίδια πολύ και εμείς με το χέρι στην καρδιά σου λέμε πως έχει ένα από τα πιο hot προφίλ στο Instagram. Ο Steve, όπως έχει το όνομά του στο Instagram είναι κούκλος και ξέρουμε πως ούτε κι εσένα σου πέρασε απαρατήρητος την Δευτέρα.

Εμείς βρήκαμε το Instagram account του, και εκτός του ότι είναι κούκλος και πολύ γυμνασμένος, ανακαλύψαμε πως μένει στη Χαβάη και κάνει διδακτορικό. Του αρέσει πολύ το μπάσκετ και τα φίδια. Ό,τι άλλο και αν πούμε θα είναι πραγματικά λίγο.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες του.