Η viral Αλιόνα του GNTM επιστρέφει και μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής

Η viral Αλιόνα του GNTM επιστρέφει και μας δείχνει ασκήσεις γυμναστικής

Μαντεύεις για ποιο σημείο του σώματος;

Η τελευταία οντισιόν του Greece’s Next Top Model στην Αθήνα, μας σημάδεψε για έναν μόνο λόγο. Μία διαγωνιζόμενη που δεν ήταν σαν όλες τις άλλες, βρέθηκε μπροστά στους κριτές και έκανε τους ίδιους αλλά και εμάς να γελάσουμε πολύ μαζί της, και να την κάνουμε viral σε χρόνο dt. Η Αλιόνα Αμπράμοβα ήθελε να γίνει μοντέλο, όμως τόσο η ηλικία της, όσο και η πειραγμένη εξωτερική της εμφάνιση, δεν της επέτρεψαν να μπει στο Bootcamp.

Σε ερώτηση των κριτών αν έχει πειράξει κάτι πάνω της, η Αλιόνα είπε πως δεν έχει κάνει ποτέ botox ή κάτι παρόμοιο, και το μόνο που έχει πειράξει είναι τα χείλη και το «τσίτος» της. Όπου «τσίτος» μην σκέφτεσαι γαριδάκια, αλλά το στήθος της. Αμέσως έγινε viral και ακόμη και τώρα όλοι μιλάνε για το πλούσιο τσίτος της Αλιόνα.

Το κορίτσι αυτό λοιπόν επέστρεψε και αλλαγμένο, ανανεωμένο και με πολλά μαλλιά αυτή τη φορά και αποφάσισε να μας δείξει κάποιες ασκήσεις γυμναστικής, για να γυμνάσουμε τι άλλο, το τσίτος μας ή στήσος. Όπως και να το πεις για την Αλιόνα είναι το ίδιο.

Δες το βίντεο παρακάτω.