Δεν φαντάζεσαι πώς είναι το σώμα της Keira Knightley μετά την δεύτερη γέννα (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πώς είναι το σώμα της Keira Knightley μετά την δεύτερη γέννα (photos)

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της

Η Keira Knightley, η 34χρονη ηθοποιός δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα την γέννηση του δεύτερου παιδιού της αλλά έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά η γέννα.

Η καλλονή εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Official Secrets στο Λονδίνο με ένα λευκό μίντι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και λουλούδια.
Αυτό που μα εντυπωσίασε ευχάριστα είναι πως η ηθοποιός δεν ένιωσε την ανάγκη να αναδείξει τις καμπύλες της μετά την δεύτερη γέννα και προτίμησε ένα φόρεμα με το οποίο γιόρτασε το σώμα της μετά και τον δεύτερο τοκετό.



Η Knightely είναι ήδη μαμά της τετράχρονης σήμερα Edie και το δεύτερο παιδί της με τον James Righton είναι κι αυτό κοριτσάκι, σύμφωνα και με τις παπαράτσι φωτογραφίες που έχουμε δει.

Η Κeira παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το 2013 στην Γαλλία και σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε πει πως βρίσκει την μητρότητα δύσκολο task, παρά την βοήθεια που έχει:

«Είναι οκ να παραδεχόμαστε τα πράγματα ως έχουν. Είμαι εγώ και παραδέχομαι την έλλειψη ύπνου, τις ορμονικές αλλαγές και την τροποποίηση της σχέσης μου με τον σύζυγό μου κι όλα αυτά που με κάνουν να νιώθω πως αποτυγχάνω σε καθημερινή βάση».

Δες τις φωτογραφίες της ηθοποιού παρακάτω