Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτό της Sophie Perry για τα γενέθλια του μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το συγκινητικό μήνυμα και οι φωτό της Sophie Perry για τα γενέθλια του μπαμπά της

Ο θάνατος που μας συγκλόνισε

Την Παρασκευή που μας πέρασε στις 11 Οκτωβρίου, ο Luke Perry θα είχε τα γενέθλιά του και θα γινόταν 53 ετών. Δυστυχώς όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια, και πήρε έναν πολύ αγαπημένο ηθοποιό, στις 4 Μαρτίου το 2019. Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, με όλα τα ξένα tabloids να μεταδίδουν τον θάνατό του.

Φίλοι και συμπρωταγωνιστές του στο Beverly Hills από όπου και τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι σαν Dylan McKay, εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηθοποιού, ενώ ακόμη περισσότερη στεναχώρια μας προκάλεσαν τα αποχαιρετιστήρια posts στα social media, τόσο από τους υπόλοιπους ηθοποιούς του Beverly Hills, όσο και από τα παιδιά του.

Η Sophie Perry μάλιστα πριν από δύο εικοσιτετράωρα ανέβασε στο Instagram account της ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, για τον μπαμπά της, που την Παρασκευή θα γινόταν 53 ετών. Ανεβάζοντας δύο υπέροχες φωτογραφίες αγκαλιά με τον μπαμπά της, με την λεζάντα σε αυτή την ανάρτηση να γράφει:

«Χρόνια πολλά fashion icon. Νιώθω πως σε ακούω να κάνεις τον Tim Gunn και είσαι στα καλύτερά σου. Σε αγαπάω πάρα πολύ». Το μήνυμα της Sophie ήταν πολύ συγκινητικό και μακάρι κι εκείνος να μπορούσε να το ακούσει.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.