Διαγωνιζόμενη του GNTM τρελά ερωτευμένη και σε σχέση με πασίγνωστο Ινδό σταρ του Bollywood

Διαγωνιζόμενη του GNTM τρελά ερωτευμένη και σε σχέση με πασίγνωστο Ινδό σταρ του Bollywood

Μπορείς να μαντέψεις ποια;

Όσο τα επεισόδια στο Greece’s Next Top Model προχωράνε, τόσο κι εμείς αρχίζουμε να μαθαίνουμε καλύτερα τις διαγωνιζόμενες. Βέβαια σε αυτό συμβάλλουν και οι εκπομπές, οι οποίες έχουν πάντα κάποια παραπάνω πληροφορία να μας δώσουν, όπως αυτήν τη φορά για παράδειγμα.

Μία από τις διαγωνιζόμενες, που έκανε και την πιο γρήγορη οντισιόν, περνώντας στο Bootcamp με τέσσερα «ναι» είναι τρελά ερωτευμένη και σε σχέση εδώ και ενάμιση χρόνο με πασίγνωστο Ινδό σταρ του Bollywood. Ναι ναι, καλά διάβασες με ηθοποιό που κάνει καριέρα στο Bollywood.



Ο λόγος για την Ίλντα Κρόνι, την 24χρονη κοπέλα από την Αλβανία, η οποία είχε βγει το 2015 Miss Albania, αλλά και Miss Cosmopolitan Albania. Η 24χρονη τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο reality μοντέλων, και αυτό είναι κάτι που βλέπουμε κι εμείς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής στην Φωλιά των Κου Κου, πάντως η Ίλντα και ο σύντροφός της είναι πολύ ερωτευμένοι, σε σημείο μάλιστα που τον είχε ακολουθήσει και στο εξωτερικό όπου και έκανε και η ίδια μερικές δουλειές στον χώρο του modelling.

Δες το βίντεο παρακάτω.