Το απίθανο τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου με την Πάολα στο backstage της εκπομπής Στην Υγειά μας

Το απίθανο τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου με την Πάολα στο backstage της εκπομπής Στην Υγειά μας

Μια απίθανη dream team συγκεντρώθηκε για χάρη του Στέλιου Ρόκκου

Τα παρασκήνια από την εκπομπή Στην Υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που γυρίστηκαν μόλις χτες, συγκέντρωσαν μια ολόκληρη dream team τραγουδιστών και καλλιτεχνών που ενώθηκαν για ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Ρόκκο.

Η Μελίνα Ασλανίδου ήταν μία από τις τραγουδίστριες που βρέθηκαν στο πλατό για να τιμήσουν το συνάδελφό τους και έγραψε χαρακτηριστικά:


«Η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή γελάσαμε με την καρδιά μας, πηγαία και αγαπησιαρικα,συγκινηθηκαμε, χορέψαμε, χαρήκαμε, βρεθήκαμε, γίναμε αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα ΈΝΑ και ο Στέλιος έχει αυτό χάρισμα να ενώνει τους φίλους του με αγάπη και χιούμορ και χαρά. Να μας έχει ο θεός καλά πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε».

Εννοείται πως από τα stories στο Instagram συμπεραίνουμε πως μιλάμε για γλέντι σωστό και το τσιφτετέλι της Μελίνας Ασλανίδου με την Πάολα, φανερώνει του λόγου το αληθές.



Στη βραδιά αυτή, στο πλευρό του Ρόκκου βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιάννης Καψάλης, ο Βασίλης Σαλέας, ο Θοδωρής Μαραντίνης και ο Νίκος Μακρόπουλος και φυσικά η Πάολα με την Ασλανίδου.