Η Angelina Jolie εκβιάζει τον Brad Pitt με ένα σκοτεινό μυστικό

Πατούλια Κατερίνα
Η Angelina Jolie εκβιάζει τον Brad Pitt με ένα σκοτεινό μυστικό

Ένα δημοσίευμα φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση Jolie- Pitt

Έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Brad Pitt Και η Angelina Jolie ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους κι ακόμα επίσημο διαζύγιο δεν έχουν στα χέρια τους. Κάτι η μοιρασιά της περιουσίας που έχει κολλήσει στον τρόπο διαχείρισης του οινοποιείου παραγωγής του διάσημου κρασιού τους στη Γαλλία, κάτι η επιμέλεια των έξι παιδιών τους, το ζευγάρι ακόμα έχει θέματα που το δένουν.



Σύμφωνα με το τεύχος αυτής της εβδομάδας της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Οκ, ο Pitt ανησυχεί πολύ για την συμπεριφορά της πρώην συζύγου του. Η Jolie φοβάται πως ο Brad, τώρα που έχει ξεπεράσει για τα καλά τον εφιάλτη του αλκοολισμού, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά και η ηθοποιός έχει πλάνο για να εμποδίσει κάτι τέτοιο.

Πηγή του περιοδικού αναφέρει πως ο Brad ενημερώθηκε από φίλο του για την φημολογία που έχει ξεκινήσει εις βάρος του η πρώην σύζυγός του, η οποία αναφέρει δεξιά και αριστερά πως υπάρχει ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει τον χολιγουντιανό αστέρα.

Κι όχι μόνο αυτό, η Jolie έχει σκοπό να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στο δικαστήριο, εφόσον ο Pitt την πιέσει. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού που φέρεται μνα γνωρίζει ποιο είναι αυτό το μεγάλο μυστικό, ανέφερε πως ο Brad ξέρει ότι η κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά έχει σκοπό να παραμείνει θετικός για το καλό των παιδιών.