Βγήκαν μαχαίρια στο GNTM: «Η Ελευθερία έχει κάνει πλιάτσικο στα πράγματά μας»

Βγήκαν μαχαίρια στο GNTM: «Η Ελευθερία έχει κάνει πλιάτσικο στα πράγματά μας»

Σε έξαλλη κατάσταση οι κοπέλες

Μια διαφορετική δοκιμασία είχαν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι κοπέλες, οι οποίες πρέπει να φωτογραφηθούν με ρούχα υψηλής ραπτικής, βγάζοντας ταυτόχρονα κάτι νεραϊδίσιο. Η δοκιμασία ξεκίνησε με τα κορίτσια να κάνουν έναν αγώνα δρόμου, με τη νικήτρια να κερδίζει ένα πλεονέκτημα σε αυτό.

Η Σουζάνα που τερμάτισε πρώτη επέλεξε τα ζευγάρια των κοριτσιών που θα φωτογραφηθούν μαζί, δίνοντας έτσι ελπίδα στις φίλες της για να εκτοπίσουν τις πιο αδύναμες. Η Σουζάνα ωστόσο άργησε να αντιληφθεί πως πρέπει να διαλέξει στρατηγικά και «χαντάκωσε» σχεδόν όλες τις φίλες της, εκτός από την Κάτια.



Μάλιστα και οι ίδιες οι κοπέλες on camera υποστήριζαν πως η κολλητή τους δεν ψήφισε σωστά. Και αφού μάθαμε ποια ήταν τα ζευγάρια η Ελευθερία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε κι εκείνη ένα πλεονέκτημα. Έπρεπε να διαλέξει δύο ζευγάρια που θα φωτογραφηθούν χωρίς να φτιάξουν μαλλιά και μακιγιάζ. Και αυτό ακριβώς έκανε διαλέγοντας το ζευγάρι Μαρτίνα-Μαρίνα και Ασημίνα-Σουζάνα.



Όταν ρωτήθηκε τον λόγο, η Ελευθερία απάντησε πως δεν κάνουν αρκετή παρέα και γι’ αυτό τις διάλεξε, κάτι που τις έκανε έξαλλες, με την Μαρτίνα να λέει πως έχει κάνει πλιάτσικο στα πράγματά τους και τους έχει πάρει πετσέτες ρούχα κ.ο.κ. Και αυτό είναι κάτι που είχαμε ακούσει και πριν από μερικές ημέρες από τον σύντροφο της Μαρτίνας.