Ανατροπή στο GNTM 2: Πού θα γίνει ο ημιτελικός;

Ανατροπή στο GNTM 2: Πού θα γίνει ο ημιτελικός;

Υπομονή ως τον Δεκέμβρη

Μόλις εχτές μάθαμε πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model. Όπως θα θυμάσαι παραμονή Χριστουγέννων θα κάνουμε με το reality μοντέλων, αφού ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, πέντε μέρες αργότερα από τον περσινό.

Επίσης μάθαμε πως μία από τις τρεις δοκιμασίες περιλαμβάνει και φωτογράφιση των φιναλίστ με τους συντρόφους τους.

Προτού φτάσουμε όμως στον τελικό, έχουμε να περάσουμε κι από έναν ημιτελικό, ο οποίος όμως αργεί ακόμη. Και αν νόμιζες πως αυτός θα γίνει εντός Ελλάδας όπως και πέρυσι, τότε έκανες λάθος. Αρχικά είχε ειπωθεί πως ο ημιτελικός θα γινόταν στο Μαρόκο, όμως αυτό δεν θα συμβεί λόγω οικονομικών δυσκολιών. Κι εδώ ακριβώς έρχεται η ανατροπή.

Στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα εκτός από την τετράδα του Greece’s Next Top Model που φτάνει ως τον τελικό, μάθαμε και που θα πραγματοποιηθεί εν τέλει ο ημιτελικός. Πέντε θα είναι οι κοπέλες που θα φτάσουν στον ημιτελικό και όπως αναφέρουν θα αποχωρήσει μόνο μία, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι final four. Και αφού το Μαρόκο απορρίφθηκε σαν ιδέα, ήρθε στο προσκήνιο μια ευρωπαϊκή χώρα πολύ όμορφη και πολύ κοντά μας.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο. Μένει απλά να δούμε αν αυτό το σενάριο θα ισχύσει.