Kim Kardashian-Kanye West:Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν 5 χρόνια μετά τον γάμο τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim Kardashian-Kanye West:Δεν φαντάζεσαι τι έκαναν 5 χρόνια μετά τον γάμο τους

Απόδειξη της αγάπης τους;

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από εκείνον τον Μάιο που η Kim Kardashian και ο Kanye West ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας μάλιστα ως παρανυφάκι την πρωτότοκη κόρη τους, North West. Και μπορεί να έχουν ακουστεί ουκ ολίγες φορές φήμες σχετικά με διαζύγιο και χωρισμό του διάσημου ζεύγους, όμως εκείνοι εξακολουθούν να μας αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι.

Μάλιστα έκαναν και κάτι, που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο μία κοινή παραδοχή. Οι δυο τους είναι αγαπημένοι και ερωτευμένοι, όσες φήμες και αν κυκλοφορούν. Τι ήταν όμως αυτό που έκανε το διάσημο ζεύγος και μας έπεισε για μία ακόμη φορά;

Η Kim Kardashian και ο Kanye West ανανέωσαν τους όρκους τους σε μία ιδιαίτερη και αρκετά κλειστή τελετή, λίγο μετά την γέννηση τους τέταρτου παιδιού τους Psalm, που ολοκλήρωσε και την οικογενειακή τους ευτυχία. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα γιόρτασαν και την πέμπτη επέτειο του γάμου τους.

Την τελετή φυσικά οργάνωσε η Kim Kardashian, κρατώντας τη μυστική και κρυφή από όλα τα αδιάκριτα βλέμματα. Και μπορεί να μην υπάρχει ούτε μία φωτογραφία από την τελετή, η οικογένεια Kardashian West εθεάθη να την προετοιμάζει, με τα τρία τους παιδιά, North, Saint και Chicago, να φορούν λευκά και στεμματάκι με λουλούδια στα μαλλιά.

Η Kim μάλιστα σε κάποιο post της είχε γράψει και τις πρώτες γραμμές των όρκων της: «Είσαι ο σύζυγός μου. Είσαι ο καλύτερος μου φίλος. Αυτός που πιστεύει περισσότερο σε εμένα και η μια και μοναδική αληθινή μου αγάπη».

Λοιπόν ακόμη να πειστείς, πως αυτοί οι δύο δεν θα χωρίσουν;