Τι συμβαίνει πια με τον Χρήστο Λούλη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Τι συμβαίνει πια με τον Χρήστο Λούλη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτούς;

Ο Χρήστος Λούλης είναι ένας πολύ πετυχημένος ηθοποιός και ένας από τους αγαπημένους μας στην ελληνική showbiz. Είναι κάπως ιδιαίτερος και κάθε φορά ό,τι και αν λέει γίνεται θέμα συζήτησης. Τώρα μπορείς να το δεις είτε στο θέατρο, είτε στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Πριν από δύο εβδομάδες εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε άλλους ηθοποιούς, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως τους μισούς ηθοποιούς που παίζουν δεν τους θεωρεί συναδέλφους του. Βρίσκει πολύ λίγα κοινά στοιχεία μαζί τους και αυτό το θεωρεί ένα από τα ελαττώματά του.

Στην χθεσινή εκπομπή ήταν καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μετά από συζήτηση με τον παρουσιαστή, αναρωτήθηκε αν είναι συνάδελφος ή όχι και γι’ αυτό σκέφτηκε να ρωτήσουν τον Χρήστο Λούλη, μετά από εκείνη τη συνέντευξή του που είχε πει πως τους μισούς που παίζουν δεν τους θεωρεί καν ηθοποιούς (δες το βίντεο στο 31:00)



Η εκρηκτική ηθοποιός εξέφρασε την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη, ενώ απάντησε πως πιστεύει ότι είναι συνάδελφός του, καθώς θεωρεί πως και οι δυο τους είναι πολύ καλοί ηθοποιοί.

Δες παρακάτω την απάντηση της Πηνελόπης, ενώ στο βίντεο λίγο παραπάνω μπορείς να ακούσεις και όσα είχε πει ο ηθοποιός.