Η άγνωστη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την Ελένη Μενεγάκη που μάθαμε σήμερα (video)

Πατούλια Κατερίνα
Η άγνωστη σχέση της Βάσως Λασκαράκη με την Ελένη Μενεγάκη που μάθαμε σήμερα (video)

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την αποκάλυψη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η οποία αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της συνέντευξής της για να μιλήσει για τον ρόλο της στην σειρά του Alpha που σκίζει «Έρωτας Μετά».

Έλα όμως που η Ελένη Μενεγάκη, έκανε μια παύση στα επαγγελματικά της ηθοποιού και εννοείται πως η κουβέντα πήγε και στον σύζυγο της Βάσως, Λευτέρη Σουλτάτο.

Κι εκεί, η παρουσιάστρια έκανε και μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε. Η Ωραία Ελένη μας ενημέρωσε πως είναι γειτόνισσα με την Λασκαράκη και πως μυρίζει τα πιάτα που ετοιμάζει ο γείτονας Σουλτάτος, η Λασκαράκη την ενημέρωσε πως ο καλός της επέστρεψε από την Κρήτη καθώς τέλειωσε την καλοκαιρινή σεζόν. Απ’ ότι καταλάβαμε, σύντομα θα υπάρξει τραπέζωμα της Ελένης στο σπιτικό της Λασκαράκη, μιας και οι γειτόνισσες θέλουν να φάνε τα πια΄τα που θα ετοιμάσει ο σεφ σύζυγος της ηθοποιού.



Όσο για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης του Σουλτάτου και το πώς κάνουν την Λασκαράκη να νιώθει, η ίδια απάντησε στην Ελένη με τα πιο γλυκά λόγια και έκανε αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα του συζύγου της που συνοψίζεται στο ότι δεν υπάρχει κάτι που να μην γίνεται.