Η αδερφή της Meghan Markle δηλώνει: «Eίναι υποκρίτρια»

Η αδερφή της Meghan Markle δηλώνει: «Eίναι υποκρίτρια»

Η αδερφή της Meghan Markle δεν πρόκειται να την αφήσει ποτέ στην ησυχία της

Η Meghan Markle κι ο πρίγκιπας Harry ολοκλήρωσαν την επίσημη περιοδεία τους στην Αφρική και, λίγο μετά, η Δούκισσα του Sussex έδωσε μία συνέντευξη στον Βρετανό δημοσιογράφο Tom Bradby του ITV. Εκεί, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της με την ερώτηση σχετικά με το αν είναι καλά, αφού, όπως είπε, δεν είναι κάτι που τη ρωτούν πολλοί. Μάλιστα, αυτά δεν ήταν τα τελευταία νέα που κυκλοφόρησαν σχετικά με την ίδια και τη σχέση της με τον Harry, αφού, στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ τους.




Εκεί, η Meghan αποκάλυψε ότι δεν ήξερε τι σήμαινε να είσαι με έναν πρίγκιπα κι ότι οι φίλοι της τη συμβούλευαν να μην προχωρήσει μαζί του λόγω της πίεσης των Βρετανικών Μέσων και παρά το ότι τον συμπαθούσαν. Αυτό έκανε πολύ κόσμο να έρθει ακόμα περισσότερο στο πλευρό της και να συμπάσχει μαζί της, όμως η αδερφή της είχε άλλα σχέδια.

Μόλις άκουσε τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη και στο ντοκιμαντέρ, έσπευσε να επανέλθει δριμύτερη στη δημοσιότητα και να κατηγορήσει για μία ακόμη φορά την αδερφή της.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τι ακριβώς είπε στην Inside Edition.