Αυτή η εξέλιξη στη σχέση του Tom Cruise με την κόρη του Suri ήταν σίγουρα αναπάντεχη

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή η εξέλιξη στη σχέση του Tom Cruise με την κόρη του Suri ήταν σίγουρα αναπάντεχη

Τι ακριβώς θα συμβεί για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια;

Είναι αλήθεια πως σπάνια βλέπουμε πια την 13χρονη κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes. Κι ενώ η μαμάς της έφηβης πια Suri ξεπερνά σιγά σιγά τον χωρισμό της από τον Jamie Foxx, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Star αναφέρει μια αναπάντεχη εξέλιξη στη σχέση του Cruise με την κόρη του.

Όπως σίγουρα γνωρίζεις, η Suri, μετά την απόφαση της μητέρας της να μην εμπλακεί με την Σαϊντολογία έχει περίπου έξι χρόνια να δει από κοντά τον πατέρα της.



Σύμφωνα με την Star, όλα άλλαξαν όταν ο γόης του Top Gun αποφάσισε να στείλει ένα δακρύβρεχτο μέιλ στο οποίο έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ πως θέλει να δει την κόρη του ενώ φρόντισε να εξηγήσει και γιατί ήταν απών και πόσο του έχει λείψει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο του 2012, ο Tom και η Katie μίλησαν με σκοπό πατέρας και κόρη να βρεθούν στη Νέα Υόρκη.

Η πηγή του εντύπου αναφέρει πως η Holmes βλέπει αισιόδοξα την συνάντηση της κόρης της με τον βιολογικό της πατέρα και το μόνο που θέλει είναι η ευτυχία της Suri.
Κι ενώ δεν έχει λάβει ακόμα χώρα η συνάντηση, έχουν γίνει βιντεοκλήσεις και έχουν σταλεί μηνύματα ανάμεσα στον σταρ και την κόρη του.
Πάντως εκπρόσωπος της ηθοποιού ανέφερε πως το δημοσίευμα δεν ευσταθεί και η Holmes δεν προγραμματίζει καμία συνάντηση με τον πρώην της.