Ο David Beckham ποζάρει στο τζακούζι με πασίγνωστη ηθοποιό & δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο David Beckham ποζάρει στο τζακούζι με πασίγνωστη ηθοποιό & δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε

Victoria κουράγιο

Ο David Beckham είναι ένας από τους πιο ωραίους άντρες του Hollywood και αυτό το ξέρουμε όλοι. Η Victoria είναι ακόμη τρελά ερωτευμένη μαζί του μετά από 20 χρόνια γάμου και κάθε φορά που του βλέπουμε μαζί, δεν μπορούμε να μην τους θαυμάσουμε. Ωστόσο όσο αγαπημένοι και αν είναι, αυτή φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες δεν θα αρέσει καθόλου στη σύζυγό του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ποζάρει μέσα στο τζακούζι με πασίγνωστη ηθοποιό, κάνοντας μας να απορήσουμε. «Victoria θέλουμε να ηρεμήσεις, δεν είναι αυτό που νομίζεις», θα της λέγαμε αν την είχαμε εδώ μπροστά μας τώρα. Και πραγματικά δεν είναι αυτό που νομίζει, αν και αυτή η φωτογραφία ξεγέλασε πολύ κόσμο, ακόμη και την Jennifer Aniston.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο account της η Courteney Cox, η οποία φαίνεται αρχικά να ποζάρει μόνο με τον David μέσα στο τζακούζι. Εάν όμως πατήσεις το post της θα δεις πως είναι βίντεο και όχι φωτογραφία, και πως δεν είναι οι δυο τους μόνο στο τζακούζι. Η ηθοποιός όπως θα δεις στη συνέχεια περιτριγυρίζεται και από τους ηθοποιούς του Modern Family, Jesse Tyler Ferguson και Eric Stonestreet.

Οι δυο τους (aka David και Courteney) θα κάνουν ένα γκεστ στην τελευταία σεζόν της σειράς, και γι’ αυτό και η ομαδική αλλόκοτη αυτή selfie. Πάντως αν δεν πατήσεις να δεις όλο το post το γεγονός ότι βλέπεις την Courteney με τον David δυο τους στο τζακούζι είναι κάπως juicy. Και σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στη Victoria.