Καιρός ήταν: Η Samantha Markle ανακρίνεται από την αστυνομία της Florida και ούτε φαντάζεσαι γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καιρός ήταν: Η Samantha Markle ανακρίνεται από την αστυνομία της Florida και ούτε φαντάζεσαι γιατί

Αυτό το περιμέναμε καιρό τώρα

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει κάνει δύσκολη –για να μην πούμε κόλαση- τη ζωή της Meghan Markle πριν και μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry αυτή είναι σίγουρα η αδερφή της Samantha. Έχει πει κι έχει κάνει ουκ ολίγα πράγματα, και για να είμαστε ειλικρινείς της χρειαζόταν ένα μάθημα κάποια στιγμή. Και αυτό ανέλαβε να της το δώσει η αστυνομία της Florida.

Αν θυμάσαι τον Αύγουστο το Twitter της ανέκοψε τη δυνατότητα να ποστάρει πράγματα και αυτό γιατί πάντα ήταν αρνητικά ως προς την αδερφή της Meghan και δούκισσα του Sussex. Και σαν να μην έφτανε αυτό –που εννοείται της χρειαζόταν- η αστυνομία της Florida σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε έρευνα λόγω πολλαπλών καταγγελιών σχετικά με την παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, που απευθύνεται στη Meghan και τον Harry (aka cyberbullying).

Σύμφωνα με τη Daily Mail, χώρες όπως ο Καναδάς, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταθέσει καταγγελίες, αν και δεν είναι σαφές ποιος πήγε ακριβώς στις αρχές για να προσπαθήσει να χειριστεί την online παρουσία της Samantha. (Υπάρχει υποψία ότι οι βασιλείς δεν έχουν καμία σχέση με αυτό.) Ένας αστυνομικός πάντως δήλωσε: «Έχουν γίνει πολλές αναφορές για καταγγελίες για παρενόχληση στον κυβερνοχώρο. Είναι μια μεγάλη και εκτεταμένη έρευνα και είναι πιθανό να είναι μια μακρά διαδικασία. Η Samantha Markle έχει επίγνωση αυτού του ισχυρισμού. Δεν συνελήφθη. Αυτή είναι μια συνεχιζόμενη περίπτωση και δεν μπορώ να σκεφτώ ένα χρονοδιάγραμμα ή να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο».

Όπως και να έχει αυτό εμείς το λέμε και μάθημα, γιατί οκ δεν έχει και κάνει και λίγα.