Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δεν είναι πια όπως τη θυμάσαι

Και δεν ασχολείται με το modelling

Το Greece’s Next Top Model μπήκε στη ζωή μας πριν από δέκα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Το 2009-10 ψάχναμε να βρούμε το επόμενο top model με την Σεράινα Καζαμία να αναδεικνύεται η νικήτρια. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά η νικήτρια της πρώτης σεζόν του reality μοντέλων δεν είναι όπως τη θυμάσαι και δεν ασχολείται πια με το modelling.

Η Σεράινα μπορεί να πήρε το τίτλο του top model όμως δεν ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον εν λόγω χώρο. Σήμερα η Σεράινα έχει αλλάξει αρκετά, ενώ από όσο βλέπουμε στο Instagram account της δηλώνει fan των αναρριχήσεων, είτε αυτές είναι σε χιονισμένες πλαγιές, είτε γίνονται σε πιο απλές φυσικές συνθήκες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μάλιστα η ίδια έχει ανεβάσει στο account της βίντεο κατά τη διάρκεια αναρρίχησης κάπου στην Κρήτη. Και μπορεί να μην είμαστε γνώστες της περιοχής, όμως η τοποθεσία όπως μας τη δείχνει μοιάζει αρκετά στο Σεϊτάν Λιμάνι. Η Σεράινα είναι σήμερα 30 ετών και αν δεις τις φωτογραφίες της, δείχνει πιο μικρή και από τότε στο GNTM που ήταν μόλις 20 ετών.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.