Παίκτρια του GNTM έχει σήμερα δύο παιδιά και δεν είχαμε ιδέα

Παίκτρια του GNTM έχει σήμερα δύο παιδιά και δεν είχαμε ιδέα

Απίστευτο έτσι;

Από τότε που το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά από τα κορίτσια που συμμετείχαν στους δύο πρώτους κύκλους, τα οποία δεν είχαμε ιδέα που βρίσκονται σήμερα, και ούτε είχαμε σκεφτεί ποτέ να τις αναζητήσουμε στα social media. Βλέπεις τότε το μόνο που υπήρχε είναι το Facebook και αυτό δεν είχε τόσο μεγάλη δύναμη, όση τώρα.

Κάποιες λοιπόν παντρεύτηκαν, κάποιες έχουν γίνει μανούλες και κάποιες ασχολούνται ακόμη με κάποιον τρόπο με τον κόσμο της μόδας. Αυτή που δεν περιμέναμε με τίποτα όμως να έχει παντρευτεί και να έχει και παιδάκια είναι η 17χρονη Μαρσίντα Ντεβολέ. Η κοκκινομάλλα νεαρή παίκτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, όχι μόνο έχει παντρευτεί, αλλά έχει και δύο παιδάκια.

Στα 27 της πια, έχει εγκαταλείψει τον χώρο της μόδας και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Μαρσίντα που τερμάτισε 5η στην πρώτη σεζόν του Greece’s Next Top Model έχει δύο παιδάκια (6 και 4 ετών) και αν τη δεις δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που την είδες για τελευταία φορά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.