Η παίκτρια του GNTM έφτιαξε Instagram και δεν φαντάζεσαι πόσους followers συγκέντρωσε σε ένα 24ωρο

Η παίκτρια του GNTM έφτιαξε Instagram και δεν φαντάζεσαι πόσους followers συγκέντρωσε σε ένα 24ωρο

Απίστευτο έτσι;

Όσο περνάει ο καιρός και το Greece’s Next Top Model προχωράει, τόσο περισσότερο η ίντριγκες αυξάνονται και οι φιλίες δοκιμάζονται. Η Σουζάνα Κόουλ εχθές αποχώρησε για δεύτερη φορά με τα υπόλοιπα μέλη της FF να στεναχωριούνται φανερά γι’ αυτή την εξέλιξη. Ένα 24ωρο πριν είχε αποχωρήσει ακόμη μια παίκτρια, η οποία ήταν από τις αγαπημένες μας, και για τις οποίες στεναχωρηθήκαμε ιδιαίτερα.

Η Όλγα Καλογήρου είδε την πόρτα της εξόδου από το σπίτι του GNTM με την Άννα Μαρία να μην μπορεί να πιστέψει πως έχασε τη φίλη της. Η Όλγα λοιπόν, το πανύψηλο αυτό κορίτσι, δεν είχε account στο Instagram και δημιούργησε χθες. Φυσικά και οι followers που συγκέντρωσε μέσα σε ένα βράδυ ήταν πάρα πολλοί.

Η παίκτρια του Greece’s Next Top Model έφτιαξε account και πριν από ένα 24ωρο ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία, η οποία όμως δεν ήταν σχετική με το reality. Με το νέο της look και σε ασπρόμαυρο φόντο, η Όλγα έκανε το πρώτο της post στον διαδικτυακό αυτό χώρο, με τη φωτογραφία της να συγκεντρώνει πάνω από 2000 likes.

Όσο για τους followers; Μέσα σε ένα 24ωρο μάζεψε πάνω από 3000 χιλιάδες νέους ακόλουθους.