Ποιον θα συναντήσει η Meghan Markle για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιον θα συναντήσει η Meghan Markle για πρώτη φορά μετά από 4 μήνες;

Έχουμε κάποιο reunion εδώ

Μια συνάντηση σημαντική θα έχει η Meghan Markle αυτό το Σαββατοκύριακο, έπειτα από 4 ολόκληρους μήνες. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν κάποια events για την Remembrance Day, και εκεί μετά τη χθεσινή εμφάνιση έκπληξη θα δούμε και τη Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry. Η δούκισσα του Sussex όμως θα έχει μία ακόμη συνάντηση, με ένα πρόσωπο, το οποίο συνάντησε τελευταία φορά τον Ιούλιο.

Φυσικά αναφερόμαστε για τη συνάντηση της με τον πρίγκιπα William, τον οποίο και έχει να δει από τον Ιούλιο που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου της Archie Harrison Mountbatten Windsor. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνάντηση της «Fab 4», από τότε που «χώρισαν» τις αρμοδιότητες τους.

Η τελευταία φορά που είδαμε μαζί τους Sussexes και τους Cambridges σε επίσημο event ήταν τον περασμένο Ιούνιο, στο Trooping the Colour, τους εορτασμούς για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως θυμάσαι η περσινή χρονιά ήταν αρκετά έντονη για τα δύο ζευγάρια, οπότε δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα είναι το κλίμα στη συνάντηση αυτή, ειδικά μετά την παραδοχή του Harry, για τη σχέση του με τον αδερφό του William, στο ντοκιμαντέρ από το ταξίδι στην Αφρική.

Υπομονή μερικές ώρες λοιπόν, μέχρι τα δύο ζευγάρια να συναντηθούν και να δούμε πως είναι οι σχέσεις τους από κοντά. Εσύ τι πιστεύεις; Θα είναι αμήχανη η Meghan μετά από 4 μήνες;