Η απόδειξη πως η Σουζάνα μπαίνει και πάλι στο σπίτι του GNTM

Η απόδειξη πως η Σουζάνα μπαίνει και πάλι στο σπίτι του GNTM

Μήπως έχες αρχίσει να το πιστεύεις κι εσύ;

Το φετινό Greece’s Next Top Model είναι γεμάτο ανατροπές και ίντριγκες, και πραγματικά σε κάθε επεισόδιο πια δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Κάθε επεισόδιο είναι μία έκπληξη και κάπως έτσι εμείς μένουμε καθηλωμένες κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον καναπέ μας. Άκου τώρα τι παρατηρήσαμε και πως σιγουρευτήκαμε ότι η Σουζάνα δεν είπε οριστικά αντίο στο σπίτι του GNTM και στο reality μοντέλων.

Έχει ακουστεί λοιπόν, πως όταν μείνουν 9 κοπέλες στο παιχνίδι η Σουζάνα, μαζί με δύο ακόμη κοπέλες μπαίνουν ξανά στο σπίτι. Αυτό φυσικά μας κάνει λίγο έξαλλες, ως προς τις ευκαιρίες που έχει πάρει η Σουζάνα, όμως φαίνεται να είναι αληθινό σενάριο, κι έχουμε την απόδειξη.

Κάθε κοπέλα που αποχωρεί από το σπίτι, λίγες ώρες μετά ανανεώνει το Instagram account της και γράφει ένα μήνυμα. Η Σουζάνα όμως δεν ανήκει στην κατηγορία αυτή. Αποχώρησε μία φορά δεν υπήρξε κάποια δραστηριότητα και αυτό γιατί θα έμπαινε ξανά στη θέση της Μαρτίνας. Αποχωρεί και δεύτερη φορά και το Instagram account της είναι ακόμη όπως το άφησε.

Τον Μάιο ανέβασε το τελευταίο της post, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model. Και τώρα ενώ αποχώρησε και πάλι, δεν έχει ανέβει κανένα post. Και αυτό είναι η πιο τρανή απόδειξη πως πράγματι θα μπει και πάλι σε λίγες μέρες μέσα στο σπίτι.