«Πέγκι μοναδική μου αγάπη», η Μαρία Λεκάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα

«Πέγκι μοναδική μου αγάπη», η Μαρία Λεκάκη ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι μια κούκλα

Η Πέγκι Καρρά στα καλύτερά της

Τη Μαρία Λεκάκη όλοι τη γνωρίσαμε μέσα από το Κωνσταντίνου & Ελένης ως κολλητή της Ελένης Βλαχάκη και αρραβωνιαστικιά του Μάνθου Φουστάνου. Η μοναδική αγάπη του βιομήχανου, μία από τις μοναδικές αγάπες δηλαδή, ήταν επίδοξη ηθοποιός με μόνιμη ατάκα της το χαρακτηριστικό πια «να σας παίξω λίγο». Και μπορεί η σειρά αυτή να έχει ολοκληρωθεί και να παίζεται πια σε επαναλήψεις, η Πέγκι όμως εξακολουθεί να είναι μία από τις αγαπημένες μας.

Μετά τη συμμετοχή της στο Ταμάμ, όπου και τη λατρέψαμε, η Μαρία Λεκάκη επέστρεψε σε νέα σειρά και φυσικά αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο από τότε. Είναι μία πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα και η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της, το επιβεβαιώνει περίτρανα.

Η Μαρία Λεκάκη, κατά κόσμο Πέγκι Καρρά, πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς κανένα απολύτως ρετούς και πραγματικά είναι μία κούκλα. Η ηθοποιός διανύει το 49ο έτος της ηλικίας της και το πρόσωπο της σε καμία περίπτωση δεν μαρτυρά την ηλικία της. Όσα χρόνια και να περάσουν για εμάς θα είναι πάντα η Πέγκι που αγαπήσαμε, και θα είναι για πάντα μία κούκλα.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.