Διάσημο ζευγάρι του Hollywood «έχασε» το μωρό του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διάσημο ζευγάρι του Hollywood «έχασε» το μωρό του

Δυσάρεστα νέα 

Με μία απροσδόκητη και πολύ στενάχωρη είδηση ξεκίνησε η μέρα μας, όταν μέσα από το Instagram μάθαμε πως το διάσημο ζευγάρι του Hollywood «έχασε» το μωρό που περίμενε. Θα ήταν το πέμπτο για το διάσημο ζευγάρι και όπως είχαν ανακοινώσει λίγο διάστημα πριν επρόκειτο να αποκτήσουν ένα κοριτσάκι.


https://www.instagram.com/p/B3himvNHMZK

Ο λόγος για τη Hilaria Thomas και τον Alec Baldwin, οι οποίοι δεν θα γίνουν εν τέλει για Πέμπτη φορά γονείς, κάτι που μας στεναχώρησε σε μεγάλο βαθμό.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτή την είδηση, όμως σήμερα μάθαμε ότι το μωρό μας πέθανε στους 4 μήνες. Θέλουμε επίσης να ξέρετε ότι, αν και δεν είμαστε καλά αυτή τη στιγμή, θα γίνουμε. Είμαστε τόσο τυχεροί με τα 4 υγιή παιδιά μας - και δεν θα πάρουμε ποτέ το βλέμμα μας από αυτά.

Το είπα στην Carmen και τράβηξα αυτό το βίντεο για να το στείλω στον Alec. Υποθέτω ότι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να το μοιραστώ και μαζί σας. Της είπα ότι αυτό το μωρό δεν πρόκειται να έρθει τελικά, αλλά θα προσπαθήσουμε πολύ σκληρά για να της δώσουμε μια μικρή αδερφή στο μέλλον. Είμαι πραγματικά καταβεβλημένη τώρα ... Δεν το περίμενα αυτό όταν πήγα για τον υπέρηχό μου σήμερα. Δεν ξέρω τι άλλο να πω ... είμαι ακόμα σοκαρισμένη και δεν το έχω εμπεδώσει. Παρακαλώ όχι παπαράτσι ... αυτό είναι το μόνο που ζητώ», ήταν το μήνυμα που συνόδευσε το βίντεο της Hilaria στο Instagram.DPG Network