GNTM: Τα τηλέφωνα των κοριτσιών τρέλαναν το Twitter & η Κατερίνα Καινούργιου είχε την τιμητική της

GNTM: Τα τηλέφωνα των κοριτσιών τρέλαναν το Twitter & η Κατερίνα Καινούργιου είχε την τιμητική της

Τα επικά σχόλια στο Twitter

Η αποχώρηση της Σπυρούλας Κάιζερ από το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model βρήκε τα κορίτσια σήμερα κάπως στεναχωρημένα και νωχελικά, αφού σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν πως θα αποχωρήσει. Οι κοπέλες χωρίστηκαν και πάλι στα δωμάτιά τους με την Κωνσταντίνα να είναι πλέον μέλος των FF, και κάπως έτσι κάθε δωμάτιο έκανε τον δικό του σχολιασμό για την αποχώρηση.



Στη συνέχεια μαζεύτηκαν όλες μαζί στο σαλόνι του σπιτιού και έπαιξαν όλες μαζί το γνωστό σε όλες μας «Μάντεψε ποιος» σε μορφή GNTM με τα σχόλια να είναι κάπως καυστικά. Το καλύτερο ήρθε όταν τα κορίτσια βρέθηκαν στο δωμάτιο της επικοινωνίας, προκειμένου να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους.



Οι περισσότερες από αυτές μίλησαν με τους συντρόφους τους, με το Twitter να κάνει τα πιο επικά σχόλια και να «κλαίει» από τα γέλια. Αυτό που κυριάρχησε στα περισσότερα σε διαφορετικές εκδοχές ήταν πως τα κορίτσια μιλούσαν όλες με το ίδιο αγόρι, αφού η φωνή δεν είχε διαφορά, συγκρίνοντας το με τα διλήμματα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες αυτά που διαλέξαμε.