Μόλις αποκαλύφθηκε μεγάλη άγνωστη κόντρα με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μόλις αποκαλύφθηκε μεγάλη άγνωστη κόντρα με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η άγνωστη κόντρα ανάμεσα στο Θοδωρή Μαραντίνη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο 

Κάθε χρόνο ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949 και η πρωινή εκπομπή Μάπες, διοργανώνουν έναν ραδιομαραθώνιο στον οποίο οι παραγωγοί κλείνονται σε ένα booth για καλό σκοπό, μιας και όλα τα έσοδα από τα μηνύματα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, διαφορετικούς κάθε φορά. Κι αν απορείς γιατί σου τα γράφουμε όλα αυτά, μάθε πως σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα των Μαπών, αποκάλυψε και μια άγνωστη κόντρα που ξεκίνησε στα πλαίσια του περσινού ραδιομαραθώνιου.

Τη στιγμή, λοιπόν, που έρχονταν μηνύματα στην εκπομπή για ένα τραγούδι των Onirama και του Θοδωρή Μαραντίνη που φαίνεται να αρέσει στο κοινό, ο Ουγγαρέζος αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο Μαραντίνης στα πλαίσια του ραδιομαραθώνιου, δέχτηκε μεν να επισκεφτεί την εκπομπή αλλά απαίτησε να μιλήσει μόνο όταν στο booth θα βρισκόταν η Ράνια Κωστάκη, η οποία ήταν η τέταρτη της παρέας εκείνες τις ημέρες, βοηθώντας τους υπόλοιπους τρεις παραγωγούς, μιας και το κορίτσι της παρέας, Ιωάννα Λαΐου ήταν τότε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πρώτο της παιδί.






Ο Ουγγαρέζος, και η ραδιοφωνική του παρέα, απέφυγαν να εξηγήσουν περεταίρω λεπτομέρειες, απλά ο Δημήτρης εξήγησε πως χαίρεται που το κοινό της εκπομπής αγαπά τους Onirma, κι ας μην συμπαθεί και πολύ την εκπομπή του ο front man του συγκροτήματος.