Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει η αδερφή της Μαρίας από το GNTM

Δεν φαντάζεσαι τι δουλειά κάνει η αδερφή της Μαρίας από το GNTM

Hint: Καμία σχέση με το modelling

Η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν από τα κορίτσια που μας εντυπωσίασαν ιδιαίτερα στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model. Το κορίτσι από την επαρχία, που άφησε τον πάγκο της λαϊκής και τους αγρούς για να διεκδικήσει μια θέση στο reality μοντέλων, κατάφερε να μπει στο σπίτι και να μας εκπλήξει.

Μπορεί να μην είναι το κλασικό όμορφο κορίτσι που θα δεις και θα πεις «wow», όμως ο τρόπος που μεταμορφώνεται σε κάθε φωτογράφιση πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι πως τα καταφέρνει. Ξεκίνησε από το μηδέν κι έχει εξελιχθεί πάρα πολύ, ενώ αν ισχύουν τα spoilers, το γεγονός πως έχει φτάσει στην τελική πεντάδα είναι κάτι απίστευτο.



Η Μαρία μας είχε πει πως έχει αδερφούς, δεν μας είχε όμως αναφέρει την αδερφή της. Εκείνη δεν βρίσκεται στα χωράφια, ούτε κρατάει τον πάγκο της λαϊκής των γονιών της. Βέβαια δεν ακολουθεί τον χώρο της μόδας, αλλά αυτόν του τραγουδιού. Και συγκεκριμένα της λαϊκής παραδοσιακής μουσικής. Η Μάντυ Κώσκου μένει μόνιμα στο Άργος, μοιάζει εκπληκτικά με την αδερφή της και κάνει τα καλύτερα γλέντια.

Δες το βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.