Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Harry και η Meghan δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Harry και η Meghan δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουν εντελώς διαφορετικά, απ' ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές. Φέτος δεν θα πάνε στο Sandringham μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικγένειας, αλλά θα τα περάσουν με τον γιο τους και την μητέρα της Meghan, Doria Ragland στην Αμερική. Κάτι το οποίο είναι οκ, και φυσιολογικό και δεν θα έπρεπε να αποτελεί και τόσο μεγάλο θέμα εν τέλει.

Επειδή όμως είναι η παράδοση της βασιλικής οικογένειας τέτοια να περνάει τα Χριστούγεννα με την Ελισάβετ, το διαδίκτυο εννοείται και τα tabloids το έχουν ξεχειλώσει το θέμα και το έχουν μεγαλοποιήσει ιδιαίτερα. Κι ενώ το παλάτι εξέδωσε δήλωση η οποία επιβεβαιώνει τα ξεχωριστά Χριστούγεννα των Sussexes και μάλιστα με την έγκριση της βασίλισσας, τα Βρετανικά tabloids αποδίδουν αυτόν το ξεχωριστό εορτασμό στην κόντρα του πρίγκιπα Harry με τον αδερφό του William.

Σύμφωνα με πηγή στο Us Weekly ο Harry και η Meghan προτιμούν τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου τους να τα περάσουν σε μία μικρή, ιδιαίτερη και οικογενειακή συγκέντρωση, με την Doria, παρά στο Sandringham. Η κόντρα του Harry με τον William επίσης είναι μία από τις αιτίες αυτές της απομάκρυνσης.Θέλουν τα Χριστούγεννα του Archie να είναι ιδιαίτερα και γι' αυτό θα είναι απλά οι 3 τους.

Η πηγή μάλιστα ανέφερε πως όλα αυτά τα γεγονότα τους έχουν προκαλέσει τρομερό στρες και γι' αυτό το μόνο που θέλουν είναι να προστατέψουν την οικογένειά τους, που είναι και η πρώτη και μόνη προτεραιότητα τους.