Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει τη Λασκαράκη, και η Αθηνά Οικονομάκου, συμμετέχει σε αυτό

Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει τη Λασκαράκη, και η Αθηνά Οικονομάκου, συμμετέχει σε αυτό

Μάλλον δεν θα είναι φίλες μετά από αυτό

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη δεν είναι σαν όλα τα άλλα ζευγάρια που γνωρίζεις. Οι δυο τους κάνουν συνεχώς πλάκα μεταξύ τους, ενώ δεν διστάζουν να τρολάρει ο ένας τον άλλον, ακόμη και δημόσια στα social media. Και αυτό γίνεται πολύ συχνά, ειδικά μέσα από το Instagram.

Το τρολ του σεφ αυτή τη φορά ήταν σε Χριστουγεννιάτικο mood και μάλιστα δεν ήταν μόνος σε αυτό. Η φίλη και κουμπάρα της ηθοποιού, Αθηνά Οικονομάκου, συμμετείχε σε αυτό και το έδειξε μέσα από το Instagram της. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, όμως οι φίλες δεν συμπεριφέρονται έτσι.

Ναι οκ, προφανώς και αστειευόμαστε, αφού κανονικά οι κολλητές σου είναι αυτές που σε τρολάρουν περισσότερο από όλους. Ο σεφ και σύζυγός της ηθοποιού λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία στο account του η οποία έλεγε: «Οι Σαλονικιές αρχίζουν να στολίζονται για τα Χριστούγεννα», tag-άροντας την Βάσω Λασκαράκη, αλλά και την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έσπευσε να κάνει repost το εν λόγω story.

Ένα στόρι που έκανε repost και η Βάσω λέγοντας πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Πιστεύεις πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τον στολισμό της; Και άραγε, θα στολιστεί η ίδια ή θα στολίσει το σπίτι της; Ο χρόνος θα δείξει και θα το δούμε σε επόμενο story.