Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, και κάτι σου θυμίζει

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, και κάτι σου θυμίζει

Το βλέμμα της είναι ίδιο ακόμη και σήμερα

Το πόσο μας αρέσει όταν βρίσκουμε παιδικές φωτογραφίες των αγαπημένων μας star τραγουδιστών ή ηθοποιών δεν περιγράφεται. Βλέπεις όλοι έχουμε λίγο πολύ την περιέργεια του πως ήταν στην παιδική τους ηλικία οι αγαπημένοι μας celebrities. Και καθώς τα σκεφτόμαστε αυτά, πέφτουμε επάνω στη φωτογραφία αυτής της μικρής χαριτωμένης και χαμογελαστής πιτσιρίκας.

Ξέρουμε κι εσύ τώρα ψάχνεις να δεις ποια είναι η εικονιζόμενη. Βέβαια αν την κοιτάξεις καλά και παρατηρήσεις το βλέμμα της, εύκολα μπορείς να καταλάβεις ποια είναι. Εμείς το μόνο hint που μπορούμε να σου δώσουμε είναι πως πρόκειται για πασίγνωστη τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έχει πάει και στη Eurovision. Ok, σου το κάναμε πολύ εύκολο τώρα και σίγουρα έχεις μαντέψει ποια είναι η πιτσιρίκα.

Ή μήπως όχι; Μήπως να μη σε κρατάμε άλλο σε αγωνία και να σου αποκαλύψουμε πως το κοριτσάκι στη φωτογραφία είναι η Έλενα Παπαρίζου; Το account rareandmore στο Instagram ανεβάζει τέτοιες παλιές φωτό, και προφανώς δεν γινόταν να μην ανακαλύψουμε το διαμαντάκι αυτό.

Είναι πολύ μεγάλη η αλλαγή της όμως, δεν συμφωνείς;