Ο πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός απορρίφθηκε από τον ρόλο του James Bond για τον πιο απροσδόκητο λόγο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός απορρίφθηκε από τον ρόλο του James Bond για τον πιο απροσδόκητο λόγο

Απίστευτο έτσι;

Ήταν κάπου στα μέσα του 2000 όταν ο διάσημος και κούκλος ηθοποιός είπε να δοκιμάσει την τύχη του και να πάει στο casting αναζήτησης ηθοποιού για το James Bond. Η οντισιόν έγινε, όμως εκείνος δεν κατάφερε ούτε να ακουμπήσει τον James Bond, αφού ο σκηνοθέτης τον απέρριψε για τον πιο απροσδόκητο λόγο.

Τα λόγια του σκηνοθέτη απορρίπτοντας τον κούκλο ηθοποιό, ήταν τα εξής: «Είσαι λίγο πιο παχουλός», και κάπως έτσι έχασε τον ρόλο. Ο λόγος για τον Henry Cavill, ο οποίος αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ό,τι πιο sexy και γυμνασμένο κυκλοφορεί στο Hollywood. «Θα μπορούσα ίσως να έχω προετοιμαστεί καλύτερα», είπε στο Men’s Health ο Henry για την οντισιόν, στην οποία έπρεπε να βγει από το μπάνιο με μια πετσέτα.

«Δεν ήξερα τότε πως να προπονηθώ και πως να τραφώ. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Martin Campbell το είπε αυτό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω. Με έκανε να γίνω καλύτερος».

Κάπως έτσι ο Henry έχασε τον ρόλο από τον Daniel Craig. Όμως δεν μας πειράζει πολύ γιατί μετά έκανε τον Superman, που είναι ένας κούκλος, οπότε Ok.