Harry-Meghan Markle: Δεν μιλάνε πλέον με κανένα μέλος της Βασιλικής οικογένειας

Πατούλια Κατερίνα
Harry-Meghan Markle: Δεν μιλάνε πλέον με κανένα μέλος της Βασιλικής οικογένειας

Τα πράγματα ανάμεσα στους fantastic four είναι χειρότερα από ποτέ

Σίγουρα η πριγκίπισσα Diana δεν θα ήταν χαρούμενη με την εξέλιξη στη σχέση των γιων της William και Harry τον τελευταίο χρόνο.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τις κακές φήμες στο ντοκιμαντέρ από το ταξίδι στην Αφρική και η επιλογή του να περάσει τις γιορτές μακριά από την βασιλική οικογένεια ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την σχέση του με τον αδερφό του και την οικογένειά του.

Οι fab four είναι πιο ξένοι από ποτέ και το περιοδικό People USA στο νέο του τεύχος αναφέρει πως ο 35χρονος μικρότερος πρίγκιπας και η 38χρονη Meghan Markle παλεύουν να ξεπεράσουν με την απομόνωση στην οποία έχουν μπει από την βασιλική οικογένεια και είναι στην πιο ευάλωτη στιγμή τους.

«Κανείς δεν τους μιλάει, δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα sms από την υπόλοιπη οικογένεια και ο William δεν έχει κάνει καμία κίνηση να έρθει κοντά στον αδερφό του», αναφέρει πηγή από το Παλάτι και συμπληρώνει:



«Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τη Meghan που μεγαλώνει τον γιο της μακριά από την μητέρα της, έχοντας προβλήματα με τον πατέρα της και τα αδέρφια της αλλά και με την οικογένεια του Harry αυτή τη στιγμή».

Πάντως πολλαπλές πηγές του People επιμένουν πως το πρώτο χάσμα ανάμεσα στα δύο αδέρφια ήρθε όταν ο Harry είχε ανακοινώσει πως θέλει να παντρευτεί τη Meghan πριν δύο χρόνια.

Βασιλική πηγή αναφέρει πως η σχέση των δύο αδερφών έχει σαφέστατα επηρεαστεί από τα νέα δεδομένα στην ζωή τους αλλά και από την σχέση της Meghan με την Kate:

«Όπως συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες, όταν ένα μέλος της παντρεύεται, υπάρχει μια περίοδος αναπροσαρμογής. Οι προτεραιότητες και το ενδιαφέρον των αδερφών έχει αλλάξει».

Κλείνοντας το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής: