Λιώσαμε με τα σχόλια στο Twitter για το Voice και για τον Μουζουράκη: Ποια ανατροπή δεν φαντάζεσαι

1 SHARE

H διαδικασία των nockouts συνεχίστηκε και το Twitter οργίασε

Η διαδικασία των knockouts του Voice of Greece συνεχίστηκε και το βράδυ της Παρασκευής ενώ απομένει ένα ακόμα επεισόδιο των knockouts για να περάσουμε πια στην διαδικασία των battles.

Ουσιαστικά και το βράδυ της Παρασκευής είδαμε τρία άτομα από κάθε ομάδα κριτή να διαγωνίζονται back to back και τελικά ο κριτής να καλείται να επιλέξει έναν από τους τρεις διαγωνιζόμενους κάθε φορά.

Διαδικασία που δεν την λες και εύκολη, αφενός γιατί από τα blinds είχαν προκριθεί 144 άτομα, αφετέρου γιατί οι κριτές έπρεπε να επιλέξουν ένα διαφορετικό τραγούδι για κάθε διαγωνιζόμενο.

Εννοείται πως 144 άτομα δεν μπορούν να έχουν τον δικό τους στιλίστα και εννοείται πως όσα είδαμε επί σκηνής κέντρισαν το ενδιαφέρον του Twitter με απίθανα σχόλια.

Εκτός από τους extreme διαγωνιζόμενους, η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά η ανατροπή στο Twitter δεν άργησε να έρθει.

thevoiceofgreece 75252745 854670651630600 838298601166987376 n

Βλέπεις δεν ήταν το Voice εκείνο που έκλεισε πρώτο στα σχόλια στο Twitter αλλά ένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δες τα καλύτερα σχόλια του Voice στην παρακάτω gallery αλλά και τον πραγματικό νικητή στην μάχη των Trends του Twitter.

 

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ