Οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς έκαναν το απόλυτο reunion μετά από 16 χρόνια (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς έκαναν το απόλυτο reunion μετά από 16 χρόνια (photos)

Αν ήσουν φαν του Καφέ της Χαράς, πρέπει να δεις το post αυτό

Το Καφέ της Χαράς είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και διήρκεσε τρεις σεζόν, από το 2003 έως το 2006.

Δεκαέξι χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο, οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε μέσα από το θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζονται για το νέο κύκλο επεισοδίων και έγινε και η επίσημη φωτογράφηση.

Όπως γνωρίζουμε σε αυτά τα νέα επεισόδια από το κάστ θα λείπουν η Γωγώ, η Ματούλα και ο Μπίλυ, το καφέ της πρωτευουσιάνας δεν θα υπάρχει, ενώ η Χαρά θα απουσιάσει από τα περισσότερα επεισόδια της σειράς.



Από την νεανική παρέα θα συνεχίσει μόνο ο Διονυσάκης, ενώ στην ιστορία θα δουμε να μπαίνουν νέα πρόσωπα ένα εκ των οποίων είναι και η Ζέτα Δούκα, η οποία θα υποδύεται το νέο πρόσωπο στη ζωή του Περίανδρου άκα Χάρη Ρώμα.

Στην φωτογράφηση είδαμε μαζί ξανά την τηλεοπτική Σταυρούλα, τον Φατσέα, τον Περίανδρο και την Χαρά, δηλαδή τους Τζόυς Ευείδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Χάρη Ρώμα και Ρένια Λουιζίδου μαζί. Τη φωτογραφία μοιράστηκε η Τζόυς ενώ η Νικολ Παναγιώτου μας έδωσε μια γεύση από τα παρασκήνια.