Αγνώριστες η Kim κι η Kourtney Kardashian! Τα βίντεο από το σχολείο που θα σε κάνουν να απορήσεις

Αγνώριστες η Kim κι η Kourtney Kardashian! Τα βίντεο από το σχολείο που θα σε κάνουν να απορήσεις

Η Kim Kardashian ανέβασε βίντεο με εκείνη και την αδερφή της στο σχολείο κι η αλλαγή είναι μεγάλη.

Η οικογένεια Kardashian έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν με την εμφάνιση και τις φημολογούμενες πλαστικές των διάσημων μελών της. Ειδικά όσον αφορά στην Kim, πολλά έχουν ακουστεί ανά διαστήματα για τις περιβόητες καμπύλες της και τον τρόπο με τον οποίο τις απέκτησε. Η ίδια πολλές φορές έχει αρνηθεί οποιαδήποτε επέμβαση πλαστικού στο σώμα της, με τους fans να διατηρούν τις επιφυλάξεις τους.

Από την άλλη, η Kourtney φαίνεται να είναι η πιο φυσική αναλογικά με τις υπόλοιπες αδερφές, ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, όσο περνάνε τα χρόνια, βλέπουμε όλο και περισσότερη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, κι όχι από το πέρας του χρόνου. Η μεγαλύτερη των αδερφών φαίνεται να έχει ακολουθήσει τα χνάρια των αδερφών της και να έχει αλλάξει πολύ από την πρώτη σεζόν του Keeping Up With The Kardashians μέχρι σήμερα.

Τα βίντεο που ανέβασε η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύουν την τεράστια αλλαγή των δυο τους από τις αποφοιτήσεις τους στο σχολείο (1997 και 1998 αντίστοιχα).