Το νυφικό της βαμπιρέλας

Το νυφικό της βαμπιρέλας

Ανακοινώθηκε επίσημα πως στον επικείμενο «βαμπιρογάμο» το νυφικό θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Carolina Herrera.

Θυμάστε τον πριγκιπικό γάμο της Βρετανίας και την υστερία σχετικά με τον οίκο που θα το σχεδιάσει; Κάπως έτσι, αν και σε μικρότερο βαθμό, έγινε και με το γάμο της χρονιάς στη μεγάλη οθόνη, που δεν είναι άλλος από αυτόν της Bella Swan και του Edward Cullen στην τέταρτη βαμπιροταινία «Twilight» που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο.

Η Bella Swan (κατά κόσμο Kristen Stewart), λοιπόν, στον γάμο της με τον βρικόλακα που ακούει στο όνομα Edward Cullen (κατά κόσμο Robert Pattinson) δε θα φορά νυφική δημιουργία ούτε της Monique Lhuillier, ούτε του Prabal Gurung, ούτε της Erin Fetherston, ούτε του Zac Posen, αλλά της αμερικανίδας σχεδιάστριας Carolina Herrera.

Δυστυχώς, όμως, λεπτομέρειες όσον αφορά στο νυφικό της δεν έχουν διαρρεύσει, οπότε αν δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ανατρέξτε στο αντίστοιχο βιβλίο και πέστε με τα μούτρα στο διάβασμα. Τώρα αν ο στυλίστας της ταινίας ακολούθησε κατά γράμμα την original περιγραφή, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.