Μετά τον χωρισμό ποιος τον πιάνει! Η μυστηριώδης συνοδός του... ιππότη Πάνου Μουζουράκη! (photos)

Μετά τον χωρισμό ποιος τον πιάνει! Η μυστηριώδης συνοδός του... ιππότη Πάνου Μουζουράκη! (photos)

Δύσκολο φαίνεται πως είναι στον Πάνο Μουζουράκη να μένει για... πολλές ώρες της ημέρας μόνος του. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει τη βόλτα του σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων αλλά δεν ήταν μόνος.

Δεν ήταν όμως ούτε με τη νέα σύντροφό του, όπως τουλάχιστον τον θέλουν τα τελευταία δημοσιεύματα, αλλά με όμορφη ξανθιά παρουσία με την οποία έδειχνε να έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη οικειότητα.

Μάλιστα, οι δυο τους, αφού περιηγήθηκαν στους χώρους του εμπορικού κέντρου, είδαν βιτρίνες και στο μεταξύ συζητούσαν διάφορα θέματα που τους ενδιέφεραν, όταν βγήκαν έξω για να χωριστούν και να συνεχίσουν την ημέρα τους, εκείνος με παραδειγματικό... ιπποτισμό την αποχαιρέτησε με μία πολύ εγκάρδια χειραψία.

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής και ηθοποιός έχει χωρίσει εδώ και μερικούς μήνες από τη Μαρία Σολωμού αλλά ήδη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του απολαμβάνοντας τη συντροφιά της νέας του αγαπημένης Τζίνας Βαρελά με την οποία εθεάθη στις πρώτες κοινές τους εξόδους. Ο ίδιος, όμως, όπως πάντα, κρατάει σιγή ιχθύος γύρω από τα προσωπικά του καθώς του αρέσει να "μιλά" μόνο καλλιτεχνικά...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr