Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει τη Βάσω Λασκαράκη με τον καλύτερο τρόπο, κι εκείνη απαντάει

Ο Λευτέρης Σουλτάτος τρολάρει τη Βάσω Λασκαράκη με τον καλύτερο τρόπο, κι εκείνη απαντάει

Η αποστομωτική και ακομπλεξάριστη απάντησή της

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και δεν υπάρχει στιγμή που δεν μας το αποδεικνύουν μέσα από τα social media τους. Εκτός από αγαπημένοι βέβαια, είναι και οι δύο εντελώς ακομπλεξάριστοι, αφού συνεχώς τρολάρει ο ένας τον άλλον χωρίς να φοβούνται αν θα τσαλακωθούν ή όχι.

Τι έκανε όμως αυτή τη φορά η όμορφη ηθοποιός, δίνοντας την αφορμή στον σύζυγό της, να την τρολάρει ξανά στο Instagram; Βάσω και Λευτέρης αποφάσισαν να κάνουν ένα pre-Christmas ταξίδι στη Βαρσοβία, και απ’ ότι καταλάβαμε η πτήση τους ήταν αρκετά πρωινή, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να αποκοιμηθεί.

Ο σύζυγός της φυσικά την απαθανάτισε στη στιγμή αυτή, ανεβάζοντας τη φωτογραφία της στο Instagram σε μορφή story, συνοδεύοντας τη λήψη, με την πιο αστεία λεζάντα. Η Βάσω εννοείται πως δεν το άφησε αναπάντητο, αφού έκανε repost το story αυτό, απαντώντας στον σύζυγό της.



«Είναι πολύ ωραίο στα επαγγελματικά ταξίδια να μπορείς να τα κάνεις με τον άνθρωπό σου... Να έχεις μια συντροφιά να πεις μια κουβέντα βρε αδερφέ...», έγραψε ο Λευτέρης, τι απάντησε όμως η ηθοποιός;

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί μαζί με την απάντησή της.