H ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter δείχνει πόσο του λείπει ήδη η μητέρα του (photo)

H ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter δείχνει πόσο του λείπει ήδη η μητέρα του (photo)

Έχει περάσει ενάμισης μήνας από τότε που ο παρουσιαστής έχασε και τη μαμά του

Το 2019 ήταν σίγουρα μια χρονιά που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πέρασε δύσκολα. Στο ξεκίνημα του έτους, ο παρουσιαστής έχασε τον πατέρα του ενώ πριν ενάμιση μήνα από τη ζωή έφυγε και η μητέρα του. Ο ίδιος είχε ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει και τον χωρισμό τους με την Ιλένια Γουίλιαμς μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε εξηγήσει σε έξοδο του πριν λίγες ημέρες πως θα τον βλέπουμε στο πλευρό ανθρώπων που θέλει να στηρίξει αλλά δεν θα τον δούμε σύντομα να διασκεδάζει.

dimitris

Και μπορεί τα πρωινά στο Ρυθμό 9,49 να κρύβει καλά την θλίψη του κάνοντας πλάκες και ετοιμάζοντας έναν ακόμα χριστουγεννιάτικο ραδιομαραθώνιο, όμως μια ανάρτηση στο Twitter που έκανε ο παρουσιαστής πριν μερικές ημέρες, δείχνει πόσο δύσκολα περνά μετά και την απώλεια της μητέρας του.

Ο Ουγγαρέζος μοιράστηκε μια μικρή ιστορία που είχε δημοσιευτεί παλιότερα σε free press εφημερίδα και αναφερόταν στον τρόπο που ένας άλλος άντρας είχε αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, κάτι που μάλλον θύμισε στον παρουσιαστή τη δική του κατάσταση.