Μυστήριο με το που βρίσκεται η Meghan Markle κι ο Harry αλλά και με ποιους θα κάνουν Χριστούγεννα

Πατούλια Κατερίνα
Μυστήριο με το που βρίσκεται η Meghan Markle κι ο Harry αλλά και με ποιους θα κάνουν Χριστούγεννα

Το royal ζευγάρι φαίνεται πως δεν ταξίδεψε στις ΗΠΑ

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry αλλά και ο γιος τους Archie.

Αυτό που ξέρουμε καλά είναι πως το royal ζευγάρι έχει κάνει διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα καθήκοντά του για να ξεκουραστεί στην γιορτή των Ευχαριστιών και στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.
Ξέρουμε επίσης μετά από ανακοίνωση του Παλατιού, πως οι Sussexes δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Sandringham αλλά η ανακοίνωσή τους τόνισε πως έχοντας περάσει τα προηγούμενα δύο Χριστούγεννα με την βασίλισσα, επέλεξαν φέτος να γιορτάσουν μαζί με την μαμά της Meghan, Doria Ragland.

Πάντως, ενώ όλοι περίμεναν φωτογραφίες της Meghan από το Los Angeles για την γιορτή των Ευχαριστιών, φαίνεται πως η μαμά της Markle ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο και πηγή της Daily Mail αναφέρει πως η Ragland πιθανότατα θα μείνει μέχρι και τις γιορτές.

Η έτερη θεωρία θέλει την Markle μαζί με τον γιο της, τη μαμά της και τον Harry να βρίσκονται στον Καναδά για την πρώτη γιορτή των Ευχαριστιών, μιας και το post στο Instagram για τις ευχές που αφορούν το αμερικάνικο Thanksgiving, είχαν πάνω τους και ένα φύλλο σφενδάμου, το οποίο συνδέεται με τον Καναδά.

sussexroyal 79340624 1475341672604529 4966298556220391997 n

Όσον αφορά πάντως τα Χριστούγεννα των Sussexes, το ρεπορτάζ του περιοδικού NW, αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι αντί της βασίλισσας.

Διάβασε στην gallery για να μάθεις ποια είναι τα σχέδια στα οποία αναφερόμαστε.