GNTM 2: Αυτός είναι ο τρόπος ανάδειξης της νικήτριας του reality show

GNTM 2: Αυτός είναι ο τρόπος ανάδειξης της νικήτριας του reality show

Τι αλλάζει σε σχέση με πέρυσι;

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες το Greece’s Next Top Model, αφού μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χαρίτου, μπήκαμε στην τελική δεκάδα του reality μοντέλων. Να σου θυμίσουμε εδώ πως ο ημιτελικός που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο έχει ήδη γυριστεί, και μέσα από αυτόν προέκυψε και η τελική τριάδα, η οποία σύμφωνα με τα spoilers είναι οι Κέισι, Άννα Μαρία και Κάτια.

Οι τρεις κοπέλες θα διεκδικήσουν τη νίκη που εκτός των άλλων δίνει και συμβόλαιο ενός χρόνου με πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό πέρα από το χρηματικό έπαθλο, και το σίγουρο είναι πως το θέλουν και οι τρεις. Ο τελικός του Greece’s Next Top Model θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, όμως πώς θα μάθουμε τη νικήτρια του show;

Μέσα από την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε εκτός από την ημερομηνία η οποία είχε ήδη γίνει γνωστή, και τον τρόπο με τον οποίο θα αναδειχθεί η νικήτρια του GNTM. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, κομμάτι του τελικού θα πραγματοποιηθεί live, αφού στην ανάδειξη της νικήτριας, εκτός από την κριτική επιτροπή θα ψηφίσει και το κοινό.

Πάρε το κινητό σου κι ετοιμάσου, και στο μεταξύ δες το βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά.