
Πώς θα φτιάξεις κέικ γλυκοπατάτας
Το πιο νόστιμο κέικ γλυκοπατάτας που έχετε δοκιμάσει. Αφράτο, γευστικότατο, έτοιμο να σας λύσει τα χέρια.

ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:
500 γρ. γλυκοπατάτες
375 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
225 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
370 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
50 γρ. ζάχαρη, καστανή
2 κ.γ. μαγειρική σόδα
2 κ.γ. baking powder
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
½ κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη
3 αυγά, large
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
240 γρ. ξινόγαλο
Για το frosting:
125 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
275 γρ. ζάχαρη άχνη
Για το σερβίρισμα:
Καρύδια, ψιλοκομμένα
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.