Θυμάσαι πώς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από 12 χρόνια; Δες τη φωτό που ανέβηκε στο Instagram

Θυμάσαι πώς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια πριν από 12 χρόνια; Δες τη φωτό που ανέβηκε στο Instagram

Ποια από τις δύο προτιμάς;

Μπορεί σήμερα να μην είναι Πέμπτη για να κάνουμε throwbacks, χθες όμως ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης αποφάσισε να κάνει το πιο major throwback στην ιστορία των throwbacks. Πριν από 12 χρόνια ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδούσε σε γνωστό κέντρο της νυχτερινής Αθήνας, όμως δεν είναι αυτή η σημαντική είδηση. Σε αυτό που θέλουμε να εστιάσουμε είναι στο throwback που έκανε ο τραγουδιστής μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Έχεις δει ή έστω θυμάσαι μήπως πως ήταν το 2007 η Ζέτα Μακρυπούλια; Παραπέντε σίγουρα παρακολουθούσες εκείνη την εποχή, οπότε φανταζόμαστε πως μία ιδέα γενικά την έχεις. Η φωτογραφία που ανέβασε όμως ο Γιώργος Τσαλίκης δεν είναι απλά μια ιδέα. Είναι το καλύτερο tbt που είδαμε τις τελευταίες ημέρες.

Γιώργος Τσαλίκης και Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρουν μαζί και εμείς τρελαινόμαστε. Κι ενώ δεν θα λέγαμε πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει πολύ, η Ζέτα είναι πραγματικά αγνώριστη. Κούκλα, αλλά αγνώριστη. Κι αν αναρωτιόσουν ποιος έκανε μόδα τα ginger hair ίσως αυτή η φωτογραφία σε βοηθήσει να το ανακαλύψεις. Εμείς πιστεύουμε πάντως πως της πηγαίνει πολύ.

Μήπως να τα έβαφε ξανά έτσι;