Ξέρουμε τι δώρο ζήτησε η πριγκίπισσα Charlotte για τα Χριστούγεννα, και θα ξετρελαθείς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ξέρουμε τι δώρο ζήτησε η πριγκίπισσα Charlotte για τα Χριστούγεννα, και θα ξετρελαθείς

Μπορείς μήπως να φανταστείς;

Επειδή τα παιδιά του William και της Kate Middleton είναι απίστευτα εύπορα, διάσημα και γνωστά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν φτιάχνουν χριστουγεννιάτικη λίστα με δώρα που θα ήθελαν, όπως εμείς οι κοινοί θνητοί. Κι αν εσύ αυτό που ζήτησες φέτος ήταν μια καινούργια κάμερα ή ένα καινούργιο μίξερ γιατί το άλλο χάλασε, η 4χρονη Charlotte ονειρεύεται από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει κάτι μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με το Closer Weekly η μικρή πριγκίπισσα είναι εθισμένη με τα άλογα, και γι’ αυτό ζήτησε φέτος ένα πόνυ. Μάλλον όμως θα περιμένει μέχρι την επόμενη χρονιά, μιας και ο William θεωρεί πως είναι ακόμη πολύ μικρή για κάτι τέτοιο. Ο μελλοντικός βασιλιάς πάντως (πρίγκιπας George) σύμφωνα με το δημοσίευμα λατρεύει το τένις, και γι’ αυτό ζήτησε μια καινούργια ρακέτα κι ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι. Ο πρίγκιπας Louis από την άλλη δεν είχε κάποια πρόταση αφού δεν μιλάει ακόμη και καλά και η μόνη λέξη που λέει είναι «εμένα, εμένα, εμένα».

Σύμφωνα με spoiler του παλατιού πάντως για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα του George και της Charlotte, λέει πως αυτό που εν τέλει θα πάρουν είναι παιδικά σετ κουζινικών και μαγειρικής, αφού λατρεύουν να κάνουν χαμό στην κουζίνα και να βοηθούν στο μαγείρεμα. Και είναι σίγουρα χαριτωμένο, όμως δεν είναι αυτό που ζήτησαν.