Dancing With The Stars: Οι εμφανίσεις των χορευτών που αγαπάμε να θυμόμαστε

Dancing With The Stars: Οι εμφανίσεις των χορευτών που αγαπάμε να θυμόμαστε

Οι στυλιστικές εμφανίσεις που έλαμψαν στο αγαπημένο τηλεοπτικό show.

Το "Dancing With The Stars" έμεινε στην ιστορία όχι μόνο για τα υπέροχα χορευτικά του, αλλά και για τις στυλιστικές του επιλογές που πρόσθεσαν χρώμα, ζωντάνια και πολύ λάμψη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.

img_276

Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της (ούτως ή άλλως εκρηκτικής) Αγγελικής Ηλιάδη. Είχε ήδη "ψηθεί" στα live και ο αέρας της σε συνδυασμό με την καλή χορογραφία και αυτό το υπέρ hot πορτοκαλί outfit την έκαναν να μοιάζει με φωτιά! Μπορεί τα κρόσια να μην είναι το καλύτερό μας, αλλά στην περίπτωση αυτή αναδείχθηκαν με τον πιο έντονο τρόπο.

IMG_0786

Ένα από τα πιο σεμνά ζευγάρια που με δουλειά και διακριτικότητα κατάφερε να πάει στον τελικό! Ο Κώστας Μαρτάκης και η παρτενέρ του έκαναν ίσως το πιο αντικειμενικά όμορφο ζευγάρι του show. Σε αυτή τη χορογραφία, το total black look ήρθε σε αντίθεση με τα υπέροχα μπλε μάτια τους και άφησε άναυδους κοινό και κριτική επιτροπή.

img_423

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η έκπληξη του show μιας και από το πρώτο live έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές της. Την προτιμούμε σε αυτή την εμφάνιση, όπου με ένα μοβ φόρεμα (που έπαιζε με διαφάνειες) και μαλλί λιγότερο στυλιζαρισμένο ανέδειξε με φυσικότητα και χάρη τη χορογραφία, καθώς και τη χημεία που την έδενε με τον παρτενέρ της.

img_524-1

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ίσως το πιο ανατρεπτικό πρόσωπο του show, μιας και οι εμφανίσεις της συζητήθηκαν ιδιαίτερα και κάθε φορά έφεραν έντονα την υπογραφή της. Ξεχωρίζουμε τη συγκεκριμένη χορογραφία όπου αναδείχθηκε το ανδρόγυνο look με τον πιο αφόρητα σέξι και δυναμικό τρόπο. Υποκλινόμαστε στο στυλ και στην άποψη!

img_360

Η Νάντια Μπουλέ ήταν σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις πολύ προσεχτική, δίνοντας πάντα βάση σε λεπτομέρειες του στυλ. Σε αυτή την περίπτωση, φόρεσε ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα, αφήνοντας να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της. Αισθησιακή και ιδιαίτερα ικανή στις κινήσεις της, προκάλεσε και κέρδισε αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις.