Η Κέισι του GNTM στην πρώτη βραδινή της έξοδο μαζί με την Ίλντα

Η Κέισι του GNTM στην πρώτη βραδινή της έξοδο μαζί με την Ίλντα

Δες τα story στο Instagram

Γνωρίζεις (κι εσύ κι εμείς) καιρό τώρα πως τα επεισόδια του GNTM γυρίζονται εβδομάδες ή και μήνες πριν. Και όπως αντιλαμβάνεσαι τόσο ο ημιτελικός στο Μιλάνο, όσο και ο τελικός έχουν ήδη γυριστεί και τα κορίτσι βρίσκονται ήδη εκτός σπιτιού. Πόσες φορές άλλωστε έχουν απαθανατιστεί Κάτια και Άννα να βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας, πριν την αποχώρηση της δεύτερης;



Τώρα λοιπόν η σειρά της Κέισι να απαθανατιστεί σε βραδινή έξοδο, ενώ βρίσκεται ακόμη μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Στις φωτογραφίες που είδαμε στο Instagram σε μορφή story, η Κέισι είναι έξω με την Ίλντα, την Εμμανουέλα και τα υπόλοιπα κορίτσια και δείχνει να το διασκεδάζει πολύ. Η Κέισι είναι μία από τις δύο κοπέλες (η άλλη είναι η Άννα Μαρία) που θα θέλαμε να κερδίσει το έπαθλο.

Στις 19 Δεκεμβρίου είναι κανονισμένος ο τελικός του GNTM και παρά τα spoilers και τις troll κατατάξεις της Βικιπαίδεια εμείς περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε ποια θα είναι η νικήτρια. Μέχρι τότε τα κορίτσια σαφώς μπορούν να βγαίνουν και να περνούν καλά, κι εμείς να τις βλέπουμε να διασκεδάζουν.

Δες τις νέες φωτογραφίες της Κέισι στη gallery που ακολουθεί.