Ο πρίγκιπας Harry έκανε το πιο επικό αστείο όταν γεννήθηκε ο George το 2013

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας Harry έκανε το πιο επικό αστείο όταν γεννήθηκε ο George το 2013

Πολύ φίλος μας ο Harry

Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν για τον πρίγκιπα Harry τα πιο σημαντικά, αφού έπαψε να είναι το άτακτο αγόρι του παλατιού και όχι μόνο παντρεύτηκε, αλλά πριν από εφτά μήνες έγινε και μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο δούκας του Sussex είναι γνωστός για το χιούμορ του, και φυσικά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα ακόμη αστείο, σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός.

Όταν το 2013 γεννήθηκε ο ανιψιός του, και πρώτο παιδί της Kate και του William, πρίγκιπας George, ο Harry δεν ήταν σοβαρός ούτε τότε. Στη βιογραφία της: «Harry: Conversations with the Prince», η συγγραφέας Angela Levin αποκάλυψε τι είπε ο Harry όταν γνώρισε τον ανιψιό του για πρώτη φορά το 2013.

Σύμφωνα με την Angela, ο Harry είπε: «Είναι φανταστικό που έχουμε μια νέα προσθήκη στην οικογένεια. Ελπίζω ο αδερφός μου να ξέρει πόσο ακριβές είναι χρεώσεις μου για το babysitting». Και ναι είναι σίγουρα μία από τις πιο αστείες ατάκες που έχουμε ακούσει. Αλλά περίμενες κάτι διαφορετικό από τον δούκα του Sussex; Σήμερα ο Harry έχει γίνει ο ίδιος μπαμπάς στον μικρό Archie, όμως δεν είμαστε και τόσο σίγουρες πως έχει σοβαρευτεί.DPG Network