Κέισι Κείμη –Χαρά Παππά: Τελικά πόσο φίλες είναι τα δύο κορίτσια του GNTM;

Κέισι Κείμη –Χαρά Παππά: Τελικά πόσο φίλες είναι τα δύο κορίτσια του GNTM;

Μάλλον όχι τόσο, όσο νόμιζες

Το βράδυ της Δευτέρας στο Greece’s Next Top Model είχαμε μία από τις πιο απρόσμενες αποχωρήσεις, αφού όλοι περίμεναν πως η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι αυτή που θα αποχαιρετούσε το σπίτι του reality μοντέλων. Εκείνη όμως δεν δικαίωσε τους επικριτές της, συνέχισε δυναμικά και την είδαμε να παλεύει και στον ημιτελικό του παιχνιδιού.

Η Χαρά Παππά ήταν αυτή που αποχώρησε, κάνοντας την Κέισι, την κολλητή της φίλη να ξεσπάσει σε λυγμούς. Πριν από μία εβδομάδα τα δύο κορίτσια δήλωσαν στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» στις δηλώσεις τους μετά την αποχώρηση της Ίλντα, πως γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι. Όχι από κοντά, αλλά μέσα από τα social media, αφού ακολουθούσε η μία την άλλη και έβλεπαν συνεχώς stories και posts (και θέλουμε να το κρατήσεις αυτό). Όπως είπαν χαρακτηριστικά θαύμαζε πολύ η μία την άλλη μέχρι που γνωρίστηκαν και έγιναν καλες φίλες.



Κι εδώ έρχεται η δική μας ερώτηση: πόσο καλές φίλες είναι τελικά η Κέισι και η Χαρά; Είναι τόσο πολύ, όσο είδαμε μέσα στο σπίτι ή μήπως ήταν όλα για την τηλεθέαση; Και θα σου πούμε ευθύς αμέσως και γιατί σου το ρωτάμε αυτό. Αρχικά όπως σου είπαμε και παραπάνω και σου ζητήσαμε να το κρατήσεις, οι δύο κοπέλες είπαν πως γνωριζόντουσαν από πριν μέσα από τα social.

Γιατί όμως η Κέισι έχει κάνει unfollow την Χαρά στο Instagram; Και ρωτάμε με παροντικό χρόνο γιατί πλέον δεν την ακολουθεί. Προτού μπουν στο σπίτι την ακολουθούσε κανονικά, τώρα όμως όχι. Από την άλλη η Χαρά εξακολουθεί να την ακολουθεί, οπότε δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Μήπως όμως δεν είναι και τόσο φίλες και αυτό αποδείχτηκε με το unfollow της Κέισι;

Τι μας κρύβουν;