Ο George και η Charlotte φέτος θα κάνουν κάτι που δεν περιμένεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο George και η Charlotte φέτος θα κάνουν κάτι που δεν περιμένεις

Λες να γίνει φέτος το ντεμπούτο τους;

Κάθε χρόνο η βασιλική οικογένεια κάνει έναν δημόσιο περίπατο στις διακοπές των Χριστουγέννων, στον δρόμο προς την εκκλησία της Μαρίας της Μαγδαληνής στο Sandrigham. Όλα τα μέλη της είναι πάντα παρόντες, όμως φέτος θα λείπουν ο Harry και η Meghan, που σύμφωνα με τις πληροφορίες κάνουν Χριστούγεννα στην Αμερική.

Τη δική τους απουσία όμως φαίνεται πως θα συμπληρώσουν δύο άλλα μέλη της οικογένειας για πρώτη φορά. Ο λόγος για τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον Χριστουγεννιάτικο περίπατο. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton φέτος δεν θα είναι μόνοι τους, αφού οι νέες πληροφορίες του People αναφέρουν πως θα έχουν μαζί τα δύο παιδιά τους.



Ο μικρός Louis που γίνεται δύο ετών τον Απρίλιο, δεν θα συνοδεύσει την οικογένειά του, αφού ακόμη είναι αρκετά μικρός για μία τέτοια εμφάνιση. Οκ, μπορεί να μην δούμε τον Harry και τη Meghan φέτος, οι σχέσεις με τον αδερφό του είναι άλλωστε κάπως τεταμένες), θα δούμε όμως καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα δύο παιδιά.