Μαθήματα ελληνικών: 8 ατάκες από τις σεζόν του GNTM που μας έκαναν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε

Μαθήματα ελληνικών: 8 ατάκες από τις σεζόν του GNTM που μας έκαναν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε

Ελληνικά που θα μείνουν στην ιστορία

Το Greece’s Next Top Model σε μερικές ώρες από τώρα θα αποτελεί παρελθόν, και θα ξέρουμε και ποιο είναι το κορίτσι που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου GNTM, το έπαθλο των 50χιλιάδων ευρώ και το συμβόλαιο με το γνωστό πρακτορείο μοντέλων. Σε ποια θα δώσει το στέμμα της η Ειρήνη Καζαριάν; Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου (Κείμη) ή Κάτια Ταραμπάνκο; Υπομονή και σε λίγες ώρες θα μάθεις.

Μέχρι τότε είπαμε να κάνουμε ένα flashback στις δύο σεζόν του Greece’s Next Top Model και να θυμηθούμε τα ελληνικά που μας δίδαξαν τα κορίτσια. Κάτι το άγχος της κάμερας, κάτι η σύγχυση και η κούραση από τις δοκιμασίες, τι να κάνουν κι αυτές; Ένα μυαλό έχουν.

Η Μέγκι Ντρίο πέρυσι ήταν αυτή που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και είπε κάποιες πολύ πετυχημένες λέξεις, προτάσεις ή εκφράσεις που τις χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα. Το νεαρό μοντέλο ανέβασε πολύ την «μπήχη» και φέτος είχαμε κάποια παρόμοια κατάσταση. Το «ουράνιο και τόξο» της Μέγκι έμεινε στην ιστορία και παρά τα «σκαμποανεβάσματά» της, μας έκανε πολλές φορές να ξεκαρδιστούμε.

Δες στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη λέξεις από πέρυσι και φέτος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε πως δεν ακούσαμε.