Βλέπουμε μετά από καιρό τα πριγκιπόπουλα των Kate-William, και ο Louis είναι ίδιος ο George

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βλέπουμε μετά από καιρό τα πριγκιπόπουλα των Kate-William, και ο Louis είναι ίδιος ο George

Νομίζουμε πως τα βλέπουμε διπλά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Louis, ο George και η Charlotte πήγαν μαζί με τους γονείς τους, Kate Middleton και πρίγκιπα William στο ετήσιο Pre-Christmas Lunch που οργάνωσε η Ελισάβετ στο Buckingham την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου. Είχαμε αρκετούς μήνες να δούμε μαζί και τα τρία πριγκιπόπουλα, όμως αυτό το κανονισμένο γεύμα, ήταν η καλύτερη αφορμή για να δούμε μαζί του Cambridges.

Έχει γίνει γνωστό, πως αρχικά η Kate Middleton έφτασε μόνη της μαζί με τη Charlotte με ένα αμάξι, ενώ ο William με άλλο αυτοκίνητο παρέα με τον πρίγκιπα George. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο Louis βρισκόταν με κάποιος από τους δύο στο αυτοκίνητο, όμως στην αποχώρηση έφυγαν όλοι με ένα αυτοκίνητο.

Και σε αυτές τις παπαρατσικές φωτογραφίες είδαμε και τον Louis, ο οποίος είναι ένας μικρός κλώνος του George. Δηλαδή σε αρκετά σημεία πιστέψαμε πως τα βλέπουμε διπλά. Η τελευταία φορά που είδαμε τον Louis ήταν τον Ιούλιο, και ομολογούμε πως έχει μεγαλώσει αρκετά από τότε.

Ο μικρός πρίγκιπας είναι ίδιος με τον μεγάλο του αδερφό όταν ήταν σε αυτή την ηλικία και αν δεις τις φωτό παρακάτω θα το καταλάβεις κι εσύ.



Με πληροφορίες από το JustJared